Social links

Vondelkade 175 - 8023 AD Zwolle    

Agenda

* Wij zijn weer (beperkt) open voor publiek

Na controle en goedkeuring door de Gemeente Zwolle van de genomen Corona-maatregelen zijn wij vanaf 18 juli weer open gegaan voor publiek en rondleidingen.

Uiteraard zijn er de nodige beperkingen qua bezoekersaantallen en gelijktijdige aanwezigheid in de molen, u hoeft uw bezoek echter niet vooraf te reserveren of aan te kondigen. Is het maximale aantal toegestane bezoekers bereikt dan verzoeken wij u buiten de molen te wachten totdat een gids u op komt halen.
Ook zullen wij voorlopig geen meelsoorten in de winkel verkopen. Voor onze ambachtelijk geslagen lijnolie en het verdere non-food assortiment kunt u uiteraard gewoon bij ons terecht.

Zowel buiten als binnen de molen zijn diverse borden en posters met instructies aanwezig die u op dient te volgen om uw en onze gezondheid te beschermen.

Klik op deze link voor de belangrijkste informatie m.b.t de beperkte openingen

algemene openingen

Oliemolen De Passiebloem is regelmatig geopend voor bezoekers.

Tevens wordt De Passiebloem gebruikt als opleidingsmolen voor het Gilde van Vrijwillig Molenaars. Tijdens deze lesdagen is de molen echter niet te bezoeken.

In de regel is De Passiebloem op onderstaande dagen te bezoeken;

  • 1e en 3e zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • 3e woensdag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur

Wij krijgen regelmatig verzoeken of de molen beschikbaar is voor vergaderingen, feesten en partijen. Aangezien wij de molen alleen mogen gebruiken voor het doel waarvoor zij geschikt is (olie slaan en dat mooie ambacht aan bezoekers tonen) kunnen wij niet aan deze verzoeken voldoen en zullen wij deze op voorhand altijd afwijzen.
Tevens willen wij dit als vereniging en vrijwilligers ook niet (gaan) faciliteren.

Wel is het mogelijk om de molen buiten de reguliere openingstijden op afspraak te bezoeken voor eventuele foto- en filmreportages. Neem hiervoor middels deze link contact met ons op.

komende openingen

okt 03

Geopend voor publiek

zaterdag 3 oktober van 10:00 - 16:00
okt 17

Geopend voor publiek

zaterdag 17 oktober van 10:00 - 16:00
okt 21

Geopend voor publiek

woensdag 21 oktober van 13:00 - 16:00
nov 07

Geopend voor publiek

zaterdag 7 november van 10:00 - 16:00
nov 18

Geopend voor publiek

woensdag 18 november van 13:00 - 16:00